PolyU-Hangzhou Technology and Innovation Research Institute officially unveiled, deepening industry-academia-research collaboration

9 Nov 2023

Partnership

理大校董会主席林大辉博士(左七)、校长滕锦光教授(右六)、副校长(研究及创新)赵汝恒教授(右五)、理大协理副校长(内地研究拓展)董澄教授(右四)、土木及环境工程学系智能结构与轨道交通讲座教授倪一清教授(右三)、浙大城市学院国际文化旅游学院院长邱汉琴教授(右二)、应用生物及化学科技学系赵昕副教授(右一)、中共杭州市委常委及市政府党组成员方毅先生(右七)、杭州市拱墅区委书记李志龙先生(左六)、浙江省科技厅二级巡视员鲁文革先生(左五)、杭州市科技局局长楼秀华先生(左四)、杭实集团总经理钮健先生(左三)、杭州市拱墅区委常委及常务副区长黄飞先生(左二),及杭州市拱墅区副区长沈建立先生(左一),为「香港理工大学杭州技术创新研究院」进行揭牌仪式。

林大辉博士表示,理大作为全球百强学府,将充分运用科研、教育和人才的优势,结合杭州市产业的发展需求,为拱墅区、杭州市和国家的高品质发展作出更大贡献。

理大及杭州市拱墅区人民政府代表,以及其他嘉宾出席「香港理工大学杭州技术创新研究院」签约及揭牌仪式。

「香港理工大学杭州技术创新研究院」正式成立。

Chinese version only

Your browser is not the latest version. If you continue to browse our website, Some pages may not function properly.

You are recommended to upgrade to a newer version or switch to a different browser. A list of the web browsers that we support can be found here