Search
AAA
poly logo

APSS logo tag

event

Date: Tuesday, March 31, 2015

香港理工大學應用社會科學系 社會政策研究中心協辦
流動民主課室主辦

(This is a forum about "The Future of Hong Kong Democracy Development". The event will be held on 31 March 2015 at 12:30pm in TU201 and the medium of instruction is Cantonese. For enquiry, please contact 2766 4656.)

經過近三個月, 雨傘經過運動終於落下帷幕, 哪些因素影響民眾是否支持雨傘運動?我們可從運動學到什麼?雨傘運動的結果意味香港的民主化前景暗淡?香港相對於中國民主化問題上有多少議價能力?我們應「袋住先」嗎?

主講嘉賓:

成 名-香港科技大學社會科學部副教授

何芝君-前香港理工大學應用社會科學系副教授

鄭 煒-香港公開大學講師

日期 :2015年3月31日 (星期二)

時間 :下午12時30分 - 下午2時

地點 :香港理工大學TU201

 

bf204fbaeeda8ab022d2c08e53f66010 600x450